Om oss

Hem/Om oss
Om oss2019-02-25T09:31:17+01:00

Gärdets Bygg AB är ett byggföretag verksamt i Stockholm. Gärdets har numera sitt säte i Nacka, även om företaget, som namnet antyder, till en början låg i närheten av Gärdet. Vi har ytterligare ett kontor i Solna för att på så sätt nå hela Stockholmsområdet.

Gärdets Bygg AB bildades 1989 när grundaren, och dåvarande snickaren, såg en möjlighet att från grunden skapa ett företag med kunden i fokus och entreprenörskap som drivkraft. Då, för 26 år sedan, hade företaget tre anställda, idag är vi ungefär 50 medarbetare.

Målsättningen har aldrig varit att bli en av de största aktörerna i byggbranschen. Istället vill vi hålla företaget tillräckligt litet för att kunna erbjuda våra kunder personlig service och våra medarbetar en platt organisation. Samtidigt har vi velat växa för att kunna möta våra kunders varierande behov och ge våra medarbetare utvecklingsmöjligheter. Att, som idag, vara runt 50 anställda är perfekt, vi är ett litet företag med stora möjligheter. Det är viktigt för oss att hålla beslutsvägarna korta och skapa arbetsglädje för våra medarbetare och långsiktiga relationer med våra kunder.

Till toppen