Gärdets Bygg är ett byggföretag verksamt i Stockholm. Gärdets har numera sitt säte i Nacka, även om företaget, som namnet antyder, till en början låg på Gärdet. Vi har ytterligare ett kontor i Solna för att på så sätt nå hela Stockholmsområdet, på grund av rådande trafiksituation.

Gärdets Bygg bildades 1989 när grundaren, och dåvarande snickaren, såg en möjlighet att skapa ett företag med kunden i fokus och entreprenörskap som drivkraft. Då hade företaget tre anställda, idag är vi ungefär 50 medarbetare.

Målsättningen har aldrig varit att bli en av de största aktörerna i byggbranschen. Istället vill vi hålla företaget tillräckligt litet för att kunna erbjuda våra kunder personlig service och våra medarbetare en platt organisation. Samtidigt vill vi vara tillräckligt stora för att kunna möta våra kunders varierande behov och ge våra medarbetare utvecklingsmöjligheter. Det är viktigt för oss att hålla beslutsvägarna korta, skapa arbetsglädje för våra medarbetare och långsiktiga relationer med våra kunder. Vi är ett relativt litet företag med stora möjligheter.